Constantin Budescu Claudiu Keseru FCSB Superliga

EXCLUSIV Fără milă pentru Budescu și Keșeru: "Nu trebuie compătimiți! Au ales să meargă pe 20.000 de euro, știau unde se duc"

Claudiu Keșeru și Constantin Budescu au zilele numărate la FCSB, după ce au intrat în dizgrația patronului Gigi Becali.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Decembrie 2021, 12:59
Data actualizarii: Marti 21 Decembrie 2021, 13:06

Patronul de la FCSB a anunțat că vrea să scape de cei doi jucători transferați în această vară, fiind nemulțumit că aceștia au salarii mari și au dezamăgit în ultima perioadă.

Florin Lovin: "Toți jucătorii și antrenorii care merg la FCSB n-au nici cea mai mică circumstanță să-i compătimești"

După meciul cu Sepsi, scor 0-0, în care a jucat o repriză, Keșeru a părut afectat de reacțiile lui Gigi Becali din spațiul public, recunoscând că și-a asumat acest lucru în momentul în care a decis să revină la FCSB: "Oare de ce am început așa bine și, după aia, ceva s-a rupt?", spunea atacantul.

Florin Lovin (39 de ani), fostul mijlocaș de la FCSB sau Astra, este de părere că Budescu și Keșeru nu vor pleca în această iarnă și spune că nu există motiv pentru care cei doi să fie compătimiți.

"Cred că ar trebui să-l cităm pe Keșeru. Budescu sau Keșeru puteau merge lejer la o echipă unde aveau liniște pe 7.000, dar au ales să mergă pe 20.000 de euro și niște bani la semnătură. E, astea vine la pachet. Toți jucătorii și antrenorii care merg la FCSB n-au nici cea mai mică circumstanță să-i compătimești pentru că știu unde se duc. Ori vin pe 20.000 și înghit, ori merg pe 7.000 de euro și joc într-o echipă normală. 

Nu trebuie compătimiți jucătorii pentru că știm exact cum decurg lucrurile la FCSB, iar atunci când nu ai dat un gol, o pasă, 'Stai, îți dau ție 20.000 de euro? Îl prefer pe Ianis Stoica, care e tânăr și iau 20 de milioane pe el'. Ăsta e singurul raționament de la FCSB.

Consider că e imposibil ca un jucător să aibă realizări în momentul în care nu ai o constanță, nu joci meci de meci 90 de minute. N-ai cum să ai realizări dacă joci 5 minute, e imposibil aproape. Și am văzut totuși că Budescu și Keșeru luminează jocul lui FCSB când intră. Calitate există, e clar, însă este foarte greu de pus în valoare în condițiile de față.

Eu zic că niciunul dintre ei nu va fi afectat dacă vor pleca, dar nu cred că vor pleca în iarnă. În momentul de față, doar dacă ar veni vreo ofertă din țările arabe. Când ești la una dintre cele mai bune echipe din România, ai un salariu bun, ai condiții de antrenament foarte bune, de masă, de deplasare, adică n-ai risca niciodată să iei o decizie în această iarnă, să rupi contractul și să te duci unde. În România unde să mergi mai bine decât la FCSB? Iar în afară doar în țările arabe, unde ai avea un salariu consistent, mai mare decât la FCSB", a spus Florin Lovin, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro X.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!