carlo tevez Carlos Tevez incidente river boca river plate boca juniors Fotbal extern Tevez nu a mai rezistat! A EXPLODAT dupa nebunia de aseara: "Oamenilor, intelegeti: voiau sa ii faca asa campioni!"

Tevez nu a mai rezistat! A EXPLODAT dupa nebunia de aseara: "Oamenilor, intelegeti: voiau sa ii faca asa campioni!"

River Plate - Boca Juniors ar fi trebuit sa se joace aseara, dar a fost amanat din cauza incidentelor provocate de suporteri.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Noiembrie 2018, 10:57
Data actualizarii: Duminica 25 Noiembrie 2018, 11:01

Returul finalei Copei Libertadores ar trebui sa se dispute in aceasta seara, dar nu e sigur ca partida va avea loc. Politia refuza sa asigure protectia la acesta meci, iar oficialii lui River trebuie sa plateasca o amenda pentru "a debloca" stadionul.

Carlos Tevez a reactionat dur dupa tot ce s-a intamplat aseara. Tevez a acuzat ca in spatele acestor incidente ar sta de fapt o conspiratie pentru ca trofeul sa le fie acordat rivalilor.

"De trei ori ni s-a spus sa ne echipam, pentru ca apoi sa ni se spuna ca meciul nu va incepe. Daca ne luam bagajele si plecam, le-ar fi dat lor trofeul. Oamenilor, intelegeti: voiau sa ii faca asa campioni. Daca astfel de incidente aveau loc la Boca, ne-ar fi dat imediat meci pierdut si le-ar fi dat lor trofeul", a declarat Tevez pentru presa argentiniana.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!