Paradisul lui Ilie Stan în Oman. "Iliesta", dezvăluiri de la noua sa echipă

ilie stan Ilie Stan Oman Oman Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 21 August 2022, 14:46
Data actualizarii: Duminica 21 August 2022, 15:23

Fostul antrenor de la FCSB și-a stablit ținte înalte la echipa sa din Oman. 

Al Seeb Club, echipa din Oman cu care antrenorul român Ilie Stan a semnat în luna iulie, a făcut recent tripla istorică: titlu - Cupă - Supercupă, la care și "Iliesta" și-a adus contribuția prin câștigarea ultimului trofeu, după un 2-0 recent cu Al Nahda. 

Pentru fostul fotbalist de la Steaua trofeul are o semnificație aparte pentru că la Al Seeb și-a început în urmă cu 19 ani cariera de antrenor. Ilie Stan a dezvălut că are doar doi jucători străini la echipa sa și spune că beneficiază de toate condițiile la Al Seeb.

Ilie Stan afirma recent, la emisiunea Poveștile Sport.ro, de pe VOYO, că-și dorește să reia munca de antrenor după experiența crudă de la Brașov. Dorința i s-a realizat, iar acum are cadrul perfect pentru a-și desfășura activitatea. 

Ce face Ilie Stan după meciurile din Oman

'Am venit aici pentru că aici mi-am început cariera ca antrenor principal, în anul 2003. După ce am venit aici, după aproximativ 19 ani, nu-mi venea să cred cât de mult s-au dezvoltat în toate domenii de activitate, nu numai în sport, în economie mai ales, este totul la superlativ.

Pentru mine a fost o surpriză frumoasă unde am revenit, mai ales la nivel de condiții. Ai tot ce îți trebuie, nu îți lipsește nimic și asta mă motivează, și îmi dă putere ca în viitorul apropiat să-mi îndeplinesc obiectivele pe care mi le-am propus. 

După fiecare meci încerc să mă relaxez și merg aici în zonă, unde ai de toate, ai sală de forță, ai marea, ai jacuzzi, saună, spa, este ceva extraordinar. Cred că poate reușeșc ceea ce mi-am propus de foarte mulți ani, să sparg acest plafon, pentru că am muncit foarte mult și sunt sigur că îmi va da după munca și credința pe care o am, să câștig trofee. Aici în zona Golfului trofeele îți aduc oferte, dar cel mai important îți aduc continuitate.

Am aproape toți jucătorii din Oman, am doar doi străini, un mijlocaș din Nigeria și un atacant din Ghana, dar poți folosi la prima superligă, doar patru străini”, a declarat Ilie Stan, potrivit Sport Total FM. 

UTA Arad, Al-Seeb, FCM Târgoviște, Gloria Buzău, Victoria Brănești, CS Mioveni, FCSB, Concordia Chiajna, FC Vaslui, FC Brașov, Zakho FC, Farul, Al-Shamal, ASA Târgu Mureș și Foolad FC sunt cluburile pe care le-a pregătit Ilie Stan din postura de antrenor principal.

VIDEO - Ilie Stan, la Poveștile Sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!