O legendă a argentinienilor și-a anunțat retragerea de la națională: "Ar fi puțin egoist să continui"

Angel Di Maria Argentina campionatul mondial de fotbal 2022 retragere Angel Di Maria Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 31 Mai 2022, 13:24
Data actualizarii: Marti 31 Mai 2022, 13:40

Angel Di Maria a anunţat că se va retrage din selecţionata ţării sale după Cupa Mondială de fotbal care va avea loc anul aceasta în Qatar (21 noiembrie - 18 decembrie 2022).

"După această Cupă Mondială va fi timpul, sunt foarte mulţi băieţi care sunt la nivel internaţional, care își îmbunătățesc jocul şi încetul cu încetul vor arăta că sunt la acest nivel", a declarat Di Maria, care a ajutat anul trecut Argentina să cucerească singurul său trofeu după aproape trei decenii, marcând unicul gol al finalei turneului Copa America 2021, câştigată în faţa "eternei rivale" Brazilia (1-0).

"Ar fi puţin egoist să continui, după toţi aceşti ani şi după ce am realizat ceea ce am dorit", a adăugat el.

Angel Di Maria (34 de ani) a disputat până în prezent 121 de meciuri alături de naţionala Argentinei şi a marcat 24 de goluri.

Angel Di Maria, despărțire și de PSG

Angel Di Maria (34 ani) s-a despărțit de Paris Saint-Germain după șapte ani petrecuți pe Parc des Princes. 

Di Maria a fost titular la ultimul meci al lui PSG și acest sezon, împotriva celor de la Metz și a reușit să marcheze la cel ce avea să fie și ultimul său meci în tricoul lui PSG. 

Imediat după ce a înscris, Di Maria a izbucnit în plâns, auzind întreg stadionul cum îi scandează numele. În minutul 75, argentinianul a mai fost ovaționat o dată de fanii de pe Parc des Princes, când a fost schimbat, în aplauzele coechipierilor săi. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!