Fotbal extern

Mino Raiola, reacție dură după ce a fost „omorât” a doua oară în patru luni: „Sunt foarte supărat!”

Mino Raiola, supărat după ce presa din Italia l-a „omorât” pentru a doua oară în acest an.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Aprilie 2022, 16:21
Data actualizarii: Joi 28 Aprilie 2022, 16:34

Alberto Zangrillo, şeful spitalului San Raffaele din Milano, unde este internat Raiola, a declarat că acesta luptă pentru viaţa sa. Raiola, în vârstă de 54 de ani, a fost internat în luna ianuarie şi de atunci nu a mai părăsit spitalul.

După ce vestea „morții” lui Raiola a făcut înconjurul lumii, cunosctul agent de jucători a ieșit cu un comunicat puplic prin care și-a arătat indignarea față de informațiile apărute în presă.

„Starea actuală de sănătate pentru cei care se întreabă: sunt supărat pentru că mă omoară pentru a doua oară în 4 luni”, se arată în comunicatul publicat pe pagina de Twitter a lui Mino Raiola.

Italo-olandezul, care ar fi urmat să fie unul dintre marii animatori ai viitoarei perioade de transferuri, fusese internat în luna ianuarie pentru o intervenţie medicală.

Presa italiană anunţase atunci că a fost vorba de o operaţie de urgenţă, însă purtătorul de cuvânt al lui Raiola a indicat că acesta a fost "supus unor controale medicale de rutină care au necesitat anestezie". Cotidianul german Bild a scris câteva zile mai târziu că Raiola a fost internat la terapie intensivă din cauza unei boli pulmonare.

Crescut în Ţările de Jos, unde familia sa a emigrat în anii 1960 din regiunea Campania pentru a deschide o pizzerie, Carmine Raiola a intrat rapid în lumea fotbalului.

După ce a început să lucreze la centrul de juniori al clubului Haarlem, a fost agentul unor jucători olandezi, pentru a deveni unul dintre cei mai puternici şi carismatici impresari din lume. Printre fotbaliştii reprezentaţi de el sunt vedete ca Zlatan Ibrahimovic, Erling Haaland, Gianluigi Donnarumma, Paul Pogba, Marco Verratti şi Matthijs de Ligt.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies