Galatasaray galatasaray - besiktas Mauro Icardi Fotbal extern

FOTO ȘI VIDEO Mauro Icardi are Turcia la picioare după golurile din Galatasaray - Beșiktaș 2-1! A lovit mingea cu o viteză incredibilă 

Împrumutat de PSG la Galatasaray, Mauro Icardi a marcat al treilea pentru turci, grație reușitelor cu Beșiktaș. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 06 Noiembrie 2022, 09:28
Data actualizarii: Duminica 06 Noiembrie 2022, 09:28

În runda a 12-a din campionat, Galatasaray a primit vizita lui Beșiktaș. Echipa de care aparțin Olimpiu Moruțan (23 ani) și Alexandru Cicâldău (25 ani), împrumutați în acest sezon la Pisa și Ittihad Kalba, a început în atac cu Dries Mertens (35 ani) și Mauro Icardi (29 ani).

Mauro Icardi, autorul unel duble spectaculoase contra lui Beșiktaș 

În ciuda ultimelor dispute publice cu Wanda Nara (35 ani), fosta sa parteneră, Icardi a avut o evoluție splendidă în derby-ul Turciei, unde a izbutit să marcheze de două ori. 

Prima reușită i-a impresionat atât de mult pe cei din staff-ul lui Galatasaray, încât au descoperit că atacantul argentinian a lovit mingea cu 124 km/h, atunci când l-a învins pe Mert Gunok (33 ani). 

În urma acestei victorii, Galatasaray a depășit-o pe Beșiktaș în clasament și a urcat până pe locul 2, cu 24 de puncte după 12 etape. 

Wanda Nara a pierdut bonusul de 1 milion de euro 

Proaspăt transferat la Galatasaray, Wanda Nara trebuia să beneficieze de 1 milion de euro pentru că l-a adus pe vârful argentinian la clubul din Istanbul. Numai că, potrivit losandes.com, Icardi și-a concedia fosta parteneră din a-l impresaria, așa că Wanda Nara nu a mai încasat bonusul de instalare din partea turcilor. 

Potrivit aceleiași surse, jucătorul ar fi insistat la conducerea lui Galatasaray să blocheze plata către, încă actuala sa soție, pe motiv că nu-l mai reprezintă. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!