Mai jos de atat nu se poate! "750.000$ donati pentru victimele cutremurului din Haiti au ajuns la mana dreapta a lui Blatter!"

Autor: Sport.ro
Marti 09 Iunie 2015, 12:17

	Mai jos de atat nu se poate! "750.000$ donati pentru victimele cutremurului din Haiti au ajuns la mana dreapta a lui Blatter!"

BBC face noi dezvaluiri despre jaful de la FIFA. Conform documentelor, banii donati pentru victimele cutremurului din Haiti ar fi ajuns in conturile fostului vicepresedinte.

750.000 de dolari, reprezentand sume donate de FIFA si Federtia Coreeana de Fotbal pentru victimele cutremurului din Haiti, au ajuns in conturile lui Jack Warner, fostul vicepresedinte al FIFA si omul considerat pana nu demult "mana dreapta" a lui Sepp Blatter.

Din documentele procurorilor FBI, prezentate publicatiei BBC, reiese faptul ca acesti bani au mers in conturile Federatiei din Trinidad Tobago si de acolo in conturile personale ale fostului oficial FIFA.

Banii destinati victimelor cutremurului din Haiti au fost utilizati de Jack Warner in scopuri personale, conform sursei citate.

In 2010, Federatia Coreeana a donat 500.000 de dolari, iar FIFA 250.000 pentru victimele cutremurului devastator care a afectat 3 milioane de haitieni. Peste 150.000 de oameni si-au pierdut viata atunci.

Fostul vicepresedinte Jack Warner, unul dintre principalii acuzati in scandalul de coruptie de la FIFA, a cerut 7 milioane de dolari Egiptului in 2004 in schimbul a 7 voturi pentru organizarea Cupei Mondiale din 2010, a afirmat fostul ministru al sportului din Egipt. DETALII AICI

De asemenea, din documentele puse la dispozitie de procurorii americani reiese faptul ca o mare parte din spaga luata de FIFA din partea Africii de Sud pentru organizarea Mondialului au ajuns in conturile personale ale lui Jack Warner. DETALII AICI

Tragedia de la spitalul Victor Babeș. Poliția Capitalei s-a autosesizat
BRAT
Modifică setările cookies