Mafia pariurilor din Singapore loveste din nou: mai multi fotbalisti, intre care si capitanul unei nationale, au fost arestati

Mafia pariurilor Nepal Singapore Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 15 Octombrie 2015, 19:13
Data actualizarii: Joi 15 Octombrie 2015, 19:22

Mafia pariurilor din Singapore si Malaezia loveste din nou. Mai multi fotbalisti au fost arestati dupa ce ar fi "trantit" meciuri la ordinul unor persoane din sudestul Asiei.

Politia din Nepal o operat cinci arestari printre actuali si fosti jucatori, sub acuzatia de trucare de meciuri, relateaa Reuters. 

Jucatorii retinuti, inclusiv capitanul nationalei nepaleze, Sagar Thapa, sunt acuzati ca au trucat meciuri in 2008, dupa ce politia a descoperit ca in conturile acestora au intrat bani de la persoane cunoscute din mafia meciurilor trucate din Malaezia si Singapore. 

Investigatia este abia la inceput si politia a evitat sa confirme daca in acest caz de coruptie sunt implicati si oficiali de la Federatia nepaleza de fotbal (ANFA). 

FIFA a deschis propria ancheta privind neregulile financiare de pe timpul presedintelui ANFA, Ganesh Thapa, care a fost dat in judecata de cei 4 vicepresedinti pe care i-a concediat la inceputul acestui an. Thapa, fost vicepresedinte al Confederatiei asiatice, s-a retras in mod voluntar din toate activitatile legate de fotbal pentru 120 de zile, perioada in care FIFA a investigat daca acuzatiile fostilor sai colegi sunt veridice. Comisia de etica a FIFA nu a ajuns inca la un verdict in acest caz. 

Agerpres

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!