Ajax Amsterdam campioana Eredivisie Olanda uefa champions league Fotbal extern

Gest superb facut de Ajax pentru suporteri dupa cucerirea titlului! Ce s-a intamplat cu trofeul de campioana

Ajax Amsterdam a castigat al 35-lea titlu din istorie.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 12 Mai 2021, 19:20
Data actualizarii: Miercuri 12 Mai 2021, 19:34

Deoarece suporterii nu au avut acces pe stadion pe teren in acest sezon, Ajax a decis sa marcheze momentul castigarii titlului intr-un mod inedit. 

Lancierii au topit trofeul si l-au transformat in stele mici, care au ajuns la fiecare suporter care a cumparat un abonament in acest sezon. 42.000 de suporteri se vor bucura, astfel, de trofeul de campioana cucerit de favorita lor. 

"Aproape intregul sezon l-am jucat fara fanii nostri. Cel putin, fara sa-i vedem in tribune. Trecand, insa, peste acest impediment, le-am simtit sprijinul la fiecare etapa. Pe drumul spre stadion, pe retelele sociale sau prin intermediul telefonului.

inainte, cand spuneam: Titlul acesta este pentru voi, imparteam bucuria cu ei. Dupa acest an greu, vrem sa ne asiguram ca suporterii nostri chiar vor simti ca o parte din trofeu le apartine", a declarat pentru site-ul oficial al clubului Edwin van der Sar, fostul mare portar al echipei nationale a Olandei, acum director general al lui Ajax.

Pe langa cele 35 de titluri, Ajax a mai castigat 20 de Cupe, 9 Supercupe, 4 trofee Champions League, o Cupa a Cupelor, o Cupa UEFA si doua Supercupe ale Europei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!