Familia, mai presus de carieră! Ce se întâmplă cu Loris Karius, după ce nu a prins decât un meci în acest sezon, la Newcastle

Loris Karius Diletta Leotta Newcastle Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Martie 2024, 19:20
Data actualizarii: Miercuri 13 Martie 2024, 19:44

Loris Karius (30 de ani) a greșit în urmă cu șase ani la două goluri în Real Madrid - Liverpool 3-1, finala UEFA Champions League a sezonului 2017/18, iar de atunci cariera sa a luat-o în jos.

Mai întâi, Liverpool l-a trimis sub formă de împrumut la Besiktas, în perioada august 2018 - mai 2020, și mai apoi la Union Berlin, în perioada septembrie 2020 - iunie 2021. 

În septembrie 2022, Loris Karius a semnat cu Newcastle, iar în iulie 2023, „coțofenele” au anunțat pe rețelele social media că portarul german și-a prelungit contractul pentru încă un sezon.

Loris Karius, out de la Newcastle

În acest sezon, Loris Karius a fost folosit într-un singur meci, cu Arsenal, în Premier League, când a încasat patru goluri. 

Publicația Football Insider a anunțat că Newcastle nu intenționează să-i prelungească înțelegerea portarului neamț, astfel că acesta va rămâne liber de contract în vara lui 2024. 

Neamțul și-a făcut junioratul la SG Mettenberg, SSV Ulm, VfB Stuttgard, Manchester City și a evoluat de-a lungul careirei sale fotbalistice la echipe precum Stuttgart U17, Manchester City U18, FSV Mainz, Liverpool, Besiktas, Union Berlin și Newcastle.

Cele mai multe apariții le-a bifat la Mainz, 96, unde a încasat 124 de goluri și a reușit să blocheze cu succes poarta în 32 de meciuri. Aproximativ 8500 de minute a petrecut Loris Karius în echipamentul clubului la FSV Mainz.

Jurnaliștii de la Tuttomercatoweb au dezvăluit că Karius este impresariat de doi italieni, sarcina acestora fiind să-i găsească o ofertă din Serie A, pentru a putea fi alături de soția sa, celebra Diletta Leotta, dar și de fetița lor. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!