Messi si Ronaldo fac echipa pentru a decide care este cel mai bun tanar fotbalist din lume! Cine este favorit la castigarea trofeului

Messi si Ronaldo fac echipa pentru a decide care este cel mai bun tanar fotbalist din lume! Cine este favorit la castigarea trofeului

Messi si Ronaldo alaturi de alti castigatori ai Balonului de Aur vor decide este cel mai bun tanar fotbalist din lume.

Gala este organizata de France Football, iar premiul urmeaza sa se numeasca "Premiul Kopa" in amintirea fostului castigator al Balonului de Aur, Raymond Kopa care a decedat anul trecut.

Gala are loc in 3 decembrie la Paris, iar favorit la castigarea acestui trofeu individual este fotbalistul lui PSG, Mbappe.

Interesant este faptul ca juriul urmeaza sa fie format exclusiv din fosti castigatori ai Balonului de Aur. O sa fie prezente la Paris nume importante precum Ronaldinho, Zidane si Bobby Charlton.

In acest an, Balonul de Aur urmeaza sa-i fie acordat si unei femei. O lista de 15 fotbaliste vor fi nominalizate de catre France Football si o lista de jurnalisti din presa internationala.

"Tot timpul mi-am dorit sa vad o femeie castigand acest prestigios trofeu", a spus internationala braziliana Marta pentru France Football.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies