FOTO ȘI VIDEO ”El Clasico” din Brazilia s-a încheiat cu o bătaie generală care a durat 15 minute și cu arme pe teren! Imagini incredibile

athletico paranaense Brazilia Coritiba El Clasico Atletiba incidente Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Februarie 2023, 12:26
Data actualizarii: Luni 06 Februarie 2023, 12:25

Derby-ul dintre Athletico Paranaense și Coritiba a fost întrerupt definitiv în prima repriză.

Athletico Paranaense - Coritiba, ”El Clasico Atletiba” din Brazilia, s-a încheiat definitiv în minutul 43, după o încăierare generală care a durat un sfert de oră la finalul primei reprize.

În meciul de duminică seara totul a pornit de la un conflict între David Terans (Athletico Paranaense) și Marcio Silva (Coritiba), ”completat” de atacul lui Alef Manga la adresa primului dintre fotbaliști.

”Situația a devenit tensionată în câteva secunde: Pedrinho, un mijlocaș de la Paranaense, a încercat să-l lovească pe Manga, care între timp fusese împins la pământ de un alt adversar, în timp ce alți jucători se loveau cu pumnii. 

Lovituri între jucători și fani intrați pe teren în Athletico Paranaense - Coritiba

Un fan a profitat de ocazie pentru a intra pe teren și a-l ataca pe portarul de rezervă al Coritibei, Marcao, înainte de a fi oprit de securitate.

După aproape un sfert de oră de nebunie, arbitrul José Mendonça da Silva Junior a vorbit cu asistenții săi și cu cei doi căpitani și a luat decizia de a fluiera finalul meciului, deși mai erau două minute până la finalul pauzei”, a explicat Tuttomercatoweb firul evenimentelor reprobabile.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!