Ea e rivala Dilettei Leotta! Sexy-jurnalista care a intors CLASAMENTELE in favoarea ei! Se face LINISTE cand apare ea

Ea e rivala Dilettei Leotta! Sexy-jurnalista care a intors CLASAMENTELE in favoarea ei! Se face LINISTE cand apare ea

Microbistii din Italia asteapta reluarea sezonului in Serie A pentru a le putea revedea la lucru pe divele sexy care incing atmosfera in show-urile de televiziune dedicate meciurilor de fotbal.

Daca Diletta Leotta face spectacol in transmisiunile DAZN, pe canalele Rai o putem admira pe Ludovica Pagani.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⚽ Il pistolero @pjona_9 torna a segnare, il Milan vince e la lotta al 4 posto si fa agguerrita. Atalanta, Inter o Milan? Chi NON andrà in Champions League? Commentate e discutiamone insieme ???? #calcio #seriea #milan #championsleague

A post shared by LUDOVICA PAGANI (@ludovicapagani) on

In varsta de 25 de ani, Ludovica nu duce lipsa de admiratori, pe Instagram avand peste 2,5 milioane de urmaritori care se delecteaza cu o multitudine de fotografii provocatoare.
 

Mare amatoare de sport, Ludovica a indraznit in ultima sa postare sa pozeze intr-o jucatoare de tenis, mingea, racheta si fileul completandu-se perfect cu tinuta sexy a italiencei.

Cariera de jurnalista sportiva a tinerie nascute la Bergamo a inceput insa cu o gafa monumentala, inadmisibila pentru cineva care pretinde ca se ocupa de fotbal. Astfel, in cadrul unei emisiuni in care erau analizate meciurile din prima divizie italiana, Ludovica a fost pusa sa citeasca ierarhia din Serie A. La prima vedere o misiune banala, care i-a dat insa mari batai de cap. Vazand punctele din dreptul fiecarei echipe, Ludovica Pagani n-a inteles nimic si a facut trecerea in revista de la locul 47 ocupat de liderul Napoli pana la pozitia a 10-a a celor de la Verona, care de fapt era ”lanterna rosie” a clasamentului.

FULLSCREEN

VIDEO PROTVPLUS.RO

MAE: 99 de cetăţeni români infectați cu coronavirus într-un oraș din Austria
BRAT