Dani Alves Barcelona Leo Messi Fotbal extern

Dani Alves, categoric după anunțul plecării lui Messi de la Barcelona: „Nimeni nu poate șterge asta!” 

Lionel Messi (34 ani) se desparte de clubul de suflet după mai bine de 20 de ani. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 07 August 2021, 20:49
Data actualizarii: Sambata 07 August 2021, 20:50

Situația economică a clubului și plafonul salarial din La Liga au dus la despărțirea care a șocat lumea fotbalului. Anunțul a venit în momentul în care toți se așteptau să fie oficializată prelungirea contractului fotbalistului argentinian. 

Dani Alves (38 ani), bun prieten al lui Messi, mai ales în perioada în care a îmbrăcat tricoul catalanilor, 2008-2016, a vorbit după ce a câștigat aurul olimpic alături de naționala Braziliei. Extrema braziliană a comentat plecarea lui Messi. 

  • Dani Alves, categoric după anunțul plecării lui Messi de la Barcelona: „Nimeni nu poate șterge asta!”

„Îmi pare rău pentru Messi și Barca. Nu este o perioadă bună pentru niciuna dintre cele două părți. Cred că Barca nu va mai fi la fel, pentru că Barcelona cu Messi este un lucru, iar Barca fără Messi este cu totul altceva. 

Însă va continua să fie Barca, iar Messi va continua să fie Messi. Au fost jucători mari acolo de asemenea, care s-au schimbat și ei. Este o nouă provocare pentru Messi și pentru Barca, însă cred că provocările te fac mai bun în majoritatea timpului, pentru că te forțează să ieși din zona de confort, te forțează să dai tot ce ai mai bun. Povestea este acolo, nimeni nu poate să o șteargă. Am avut multe beneficii și vom continua să ne bucurăm atât pentru Barca, cât și pentru Messi”, a spus Alves citat de L'Equipe

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies