Fotbal extern

Cu ce se ocupă în prezent fostul campion cu CFR Cluj care a mai jucat la Juventus și Lazio

A câștigat două titluri în Liga 1 cu ardelenii și s-a retras din activitatea de jucător în 2018.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 18 Ianuarie 2022, 10:19
Data actualizarii: Marti 18 Ianuarie 2022, 10:23

Dublu campion al României cu CFR Cluj și fost jucător în Italia la Juventus Torino și Lazio Roma, Felice Piccolo (38 de ani) s-a retras din activitate în 2018 și a înființat o agenție specializată în management și scouting.

Fostul fundaș cooperează acum cu clubul Reggina, acolo unde și-a făcut debutul în Serie A. 

Piccolo: ”Tinerii trebuie crescuți cu răbdare și trebuie protejați în vestiar”

”Cred că fotbalul s-a schimbat. Mă uit la Atalanta și Sassuolo, care investesc în propriii juniori și apoi obțin plusvaloare. Nu este ușor însă, trebuie în primul rând să ai structurile adecvate și antrenori. 

Tinerii trebuie crescuți cu răbdare și trebuie protejați în vestiar. Reggina are talente cu calitate, Cortinovis (n.r. - mijlocaș de 20 de ani, internațional de tineret italian) este unul dintre ele, chiar și Adjapong (n.r. - fundaș de 23 de ani, fost internațional de tineret italian de origine ghaneză)”, a declarat agentul Piccolo pentru Gazzetta del Sud.

Are patru trofee și meciuri în Liga Campionilor cu CFR Cluj

Italianul a evoluat la CFR Cluj patru sezoane și jumătate, între 2010 și 2014, timp în care a câștigat campionatul (2010, 2012), Cupa (2010) și Supercupa (2010) și a jucat în Liga Campionilor. 

Înainte a de ajunge în România, a jucat la toate naționalele de juniori și de tineret ale Italiei, de la Under 15 până la Under 21, și a bifat câteva prezențe pentru Lazio în Serie A și pentru Juventus în Serie B, în sezonul în care torinezii au promovat în prima ligă.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies