Agentul lui Dan Petrescu a dat cartile pe fata si a RECUNOSCUT unde poate ajunge fostul antrenor de la CFR! "Prioritatea lui este echipa asta!"

Agentul lui Dan Petrescu a dat cartile pe fata si a RECUNOSCUT unde poate ajunge fostul antrenor de la CFR! "Prioritatea lui este echipa asta!"

Agentul lui Dan Patrescu, Nikolai Pyrneu, a vorbit despre o posibila destinatie a lui Dan Petrescu. 

Petrescu a fost pe lista mai multor cluburi din Europa si din Arabia. "Super Dan" ar fi trebuit sa ajunga la Al Nassr, dar agentul sau sutine ca el este in negocieri cu doua cluburi puternice din Rusia: TSKA Moscova si Lokomotiv Moscova. 

"Dan se simte foarte bine, se odihneste dupa ce a plecat de la CFR Cluj. Exista deja propuneri din Arabia Saudita, din Emiratele Arabe Unite, dar inca ne gandim. Dar, asa cum am spus de multe ori, prioritatea lui este sa se intoarca in Rusia. Petrescu este pregatit sa lucreze, dar nu depinde de noi.

TSKA Moscova ar fi interesanta pentru el. Este un club de top la nivel european, orice antrenor normal se vede la aceasta echipa. La fel ca la Spartak", a spus Nikolai Pyrneu pentru RIA Novosti.

Petrescu a mai antrenat de 3 ori in Rusia. Doua mandate le-a avut la Kuban Krasnodar si unul la Dinamo Moscova. De asemenea, el a fost cautat de echipe din campionatul rusesc de fiecare data cand a ramas liber de contract. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

A doua zi consecutivă de scădere a gradului de infectare în București. Când se vor redeschide restaurantele
BRAT

Modifică setările cookies