Lewis Hamilton Formula 1 Grand Prix Mercedes F 1

FOTO Hamilton, dezvăluire fără precedent: „Nu m-am simțit acceptat” Ce a spus multiplul campion la Formula 1

Lewis Hamilton este unul dintre cei mai prolifici piloți de Formula 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 13 August 2022, 18:21
Data actualizarii: Sambata 13 August 2022, 18:18

Britanicul a fost desemnat de șapte ori campion în F1, ultima reușită fiind în 2021, la Marele Premiu din Arabia Saudită, iar ultima cursă la care a participat a fost la Marele Premiu din Ungaria (locul 2).

Lewis Hamilton a povestit într-un interviu pentru Vanityfair, citat de Marca, momentele grele prin care a trecut atunci când era la început. Pilotul a evidențiat faptul că i s-a zis că un participant în Formula 1 nu trebuie să aibă tatuaje și piercing-uri, însă, britanicul este cunoscut tocmai pentru apariția sa spectaculoasă.

Hamilton: „Nu m-am simțit acceptat”

„Nu m-am simțit primit sau acceptat. Câte lucruri am auzit de la acești piloți, cum ar fi 'Nu așa arată un șofer de Formula 1. Nu așa trebuie să te comporți. Nu așa trebuie să faci. Tatuaje? Nu! Un pilot nu are tatuaje! Un pilot nu are personalitate sau piercing-uri”, au fost cuvintele lui Lewis Hamilton, conform sursei anterior menționate.

Hamilton, în ultima cursă

Pilotul britanic s-a calificat în Marele Premiu de pe circuitul Hungaroring, de lângă Budapesta, din Ungaria, de pe a șaptea poziție (1:18:142), la câteva milisecunde de Fernando Alonso (1:18:078).

În cursa finală, Lewis Hamilton a fost extrem de aproape să-și treacă în CV încă o reușită de un asemenea calibru (+7.834s), însă Max Verstappen l-a devansat pe britanic la aproape 8 secunde. (1:39:35.912).

Modifică setările cookies