FOTO Tributul secret al lui Vettel pentru Schumacher. Care e starea LEGENDEI F1, la 14 luni de la teribilul accident de ski

FOTO Tributul secret al lui Vettel pentru Schumacher. Care e starea LEGENDEI F1, la 14 luni de la teribilul accident de ski

Sebastian Vettel va debuta in acest sezon la Ferrari si va deveni oficial urmasul lui Schumacher in Formula 1. 

Cel mai tanar campion mondial debuteaza luna viitoare la Ferrari, dupa sezonul esuat la cu Red Bull, echipa cu care cucerise patru titluri mondiale la rand.

Vettel ii calca pe urme lui Michael Schumacher, care a reusit sa castige cinci titluri la rand cu Ferrari.

Pentru a marca momentul, dar si pentru a arata ca il sustine pe Schumacher, Vettel va purta o casca asemanatoare cu cea purtata de Schumacher la debut. O casca alba cu steagul Germaniei imprimat intre sponsori.


 

"SE RECUPEREAZA. LENT, DAR SE RECUPEREAZA"

 

La 14 luni de accidentul de ski din Alpii francezi, Schumacher se recupereaza in continuare in propria casa din Elvetia.

Familia sa a renuntat sa mai faca anunturi publice legate de starea fostului pilot, insa un apropiat a declarat zilele trecute ca Schumacher face in continuare mici progrese care ii incurajeaza sa fie optimisti.

"Am informatii sigure si verficate ca recuperarea lui Schumacher merge bine, dar lent. El nu sta tot timpul in pat, sunt momente ale zilei in care sta pe scaun si se uita pe geam. Priveste spre Alpi. In rest, are un program special de terapie fizica pentru a evita atrofierea muschilor cum se intampla in aceste situatii", sustine redactorul sef de la revista italiana Autosprint, Alberto Sabbatini.

Acesta mai sustine ca Schumacher este "prizonierul unui corp imobil" in articolul sau din revista.

Schumacher plange uneori, cand isi aude copiii sau sotia, insa nu este capabil sa comunice verbal pana la acest punct.

Schumacher s-a lovit la cap in luna decembrie a anului 2013 cand se afla la ski in Alpii francezi. Fostul pilot a intrat in coma si si-a revenit dupa 6 luni. Din vara trecuta, Schumacher se afla la recuperare, e paralizat si nu poate sa comunice. 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Iohannis: ”Să nu aibă cineva impresia că dacă a venit primăvara s-a terminat pandemia”
BRAT
Modifică setările cookies