Decizia luata de Corinna Schumacher, la mai bine de un an de la accidentul fostului pilot! Sotia lui Schumi a vandut avionul de 25 de milioane euro si casa de vacanta

Michael Schumacher F 1
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 09 Mai 2015, 14:29
Data actualizarii: Sambata 09 Mai 2015, 14:39

Michael Schumacher continua sa fie intr-o stare critica, acesta fiind imobilizat la pat in urma accidentului suferit in decembrie 2013 in timp ce se afla la ski. Pilotul a suferit leziuni cerebrale si nu poate vorbi, nici a se misca.

Familia Schumacher a cheltuit sume uriase pentru recuperarea fostului supercampion al Formulei 1, insa imbunatatirile starii sale intarzie sa apara. Legenda F1 are sanse minime sa se recupereze, leziunile cerebrale suferite in iarna lui 2013 lasandu-l imobilizat.

Schumacher s-a trezit din coma, dar nu se poate misca ori vorbi.

Pentru a mai amortiza din cheltuielile de intretinere, Corinna, sotia fostului pilot, a decis sa vanda avionul familiei, dar si una dintre casele de vacanta, scrie revista germana Bunte.

Corinna Schumacher a vandut avionul pentru 25 de milioane de euro si planuieste sa scoata la licitatie si casa familiei din Meribel, Franta.

Aceasta a argumentat decizia prin faptul ca "oricum nu va mai merge nimeni cu avionul acela, nici in vacante in acele locuri".

In acest moment, Schumacher si familia locuiesc in Elvetia. Corinna are grija de afacerile familiei si, scrie presa germana, a trecut printr-o transformare radicala: "Corinna este acum capul familiei si ea gestioneaza toate cheltuielile si manageriaza companiile de milioane de dolari", noteaza Bunte.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!