Zicu nu mai vrea la Dinamo! Vezi cand poate deveni liber de contract

Autor: Sport.ro
Miercuri 16 Decembrie 2009, 11:10
Zicu nu mai vrea la Dinamo! Vezi cand poate deveni liber de contract

Zicu a depus zilele trecute un memoriu la LPF pentru a deveni jucator liber de contract, din cauza intarzierilor salariale

Comisia pentru Solutionarea Litigiilor din cadrul LPF a stabilit un nou termen, pentru 22 ianuarie 2010, in cazul fotbalistului Ianis Zicu de la Dinamo Bucuresti, care a depus memoriu pentru a deveni liber de contract.

Zicu a depus la Liga Profesionista de Fotbal un memoriu prin care solicita sa devina jucator liber de contract, invocand intarzierea drepturilor salariale de catre club.

Cristi Borcea a reactionat dur dupa ce a aflat de intentiile lui Ianis Zicu: "Nu pot sa cred ca Zicu si-a depus actele sa devina liber de contract! Dinamo il plateste de trei ani, nu pot sa cred ca a facut asta! Trei ani i-am dat bani, iar el nu a jucat nimic. Ba probleme cu mama, ba cu tata, ba cu sotia. Noi am fost alaturi de el mereu si nu pot sa cred ca el a putut sa faca asta."

In timp ce Borcea dadea de pamant cu Zicu acuzandu-l ca a incasat doi ani salariul fara sa joace, Cornel Talnar il anunta pe mijlocas posibil titular in locul lui Torje, accidentat: "Si sa vreau nu pot sa fac minuni in zona centrala, am trei jucatori cu probleme: Torje si Bostina accidentati, Rus este suspendat."

"Totusi sper sa-l recuperez pe Torje. Nu stiam de memoriul depus de Zicu, nu mi-a zis nimeni sa-l bag titular maine sau sa-l scot, ar putea juca titular daca nu va fi recuperat Torje", a spus Cornel Talnar la Atena.

Ianis Zicu face parte din lotul FC Dinamo care a plecat, marti dimineata, la Atena, in vederea meciului cu Panathinaikos, din ultima etapa a grupei F a Ligii Europa.

Panathinaikos - Dinamo, azi ora 20:00 la PRO TV

Revolutie in ring: Noaptea Campionilor la Timisoara! Supergala de box in direct la PRO X, vineri de la 9 seara!

Deputații dezbat și votează astăzi proiectul legii pensiilor
BRAT