UEFA, presata de Comisia Europeana sa mute semifinalele si finala EURO 2020 de pe Wembley

UEFA EURO 2020 Wembley EURO
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Iunie 2021, 16:27
Data actualizarii: Marti 29 Iunie 2021, 16:33

Vicepresedintele Comisiei Europene, Margaritis Schinas, a afirmat ca UEFA trebuie sa cantareasca bine decizia de a organiza semifinalele si finala EURO 2020 pe stadionul Wembley din Londra.

''Aceasta nu este o decizie pe care noi trebuie s-o luam la Comisie. Ea apartine UEFA. Dar vreau sa-mi impartasesc indoielile mele privind posibilitatea organizarii semifinalelor si a finalei EURO pe Wembley, intr-un stadion plin, in timp ce Regatul Unit limiteaza deplasarea cetatenilor sai catre Uniunea Europeana din cauza cresterii numarului de contaminari (n.r. - cu Covid-19)'', a declarat Margaritis Schinas, citata de Agerpres, in Parlamentul European.

''Gandesc ca UEFA ar face bine sa analizeze cu grija aceasta decizia. Nu este o decizie nevinovata. Va trebui luata in cunostinta de cauza'', a adaugat oficialul european.

Stadionul Wembley a fost construită in 2007 si are o capacitate de 90.652 de locuri. Aici au fost fost programate cele mai multe meciuri de la EURO 2020: trei din faza grupelor, doua din optimi, cele doua semifinale si finala.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!