Portugalia poate castiga la masa verde meciul din preliminarii! Ucraina, acuzata ca l-a folosit ILEGAL pe Junior Moraes, fostul jucator din Liga 1

Junior Moraes a jucat in ambele partide de pana acum din preliminariile UEFA EURO 2020 iar Ucraina poate sa ramana fara cele 4 puncte obtinute.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Martie 2019, 11:25
Data actualizarii: Marti 26 Martie 2019, 21:23

Fostul atacant al celor de la Gloria Bistrita, Junior Moraes, a fost naturalizat de Ucraina si a debutat pentru echipa nationala in partida cu Portugalia din weekend, cand a fost trimis pe teren in minutul 76. Scorul final a fost 0-0. Moraes a fost apoi titular in partida de aseara castigat cu 2-1 cu Luxemburg.

Ucraina poate sa piarda la masa verde ambele partide din cauza prezentei pe teren a lui Junior Moraes. Asta deoarece jucatorul nascut in Brazilia nu indeplinea toate criteriile necesare in momentul in care a fost naturalizat - nu a petrecut 5 ani neintrerupti in tara dupa ce a implinit varsta de 18 ani!

Conform unui judecator de la TAS, Nogueira da Rocha, aceasta regula va face ca Ucraina sa piarda cele 2 partide daca Federatiile din Portugalia, respectiv Luxemburg, vor face plangere.

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!