"Ba, da' merge odata netul asta?" Scene fabuloase dupa meciul Danemarcei! Jucatorii s-au strans in cerc sa vada pe telefon finalul de la Belgia - Finlanda! Ce s-a intamplat

Danemarca a batut Rusia cu 4-1 dupa un meci fantastic la Copenhaga.

Abel Lorin
Data publicarii: Marti 22 Iunie 2021, 14:33
Data actualizarii: Marti 22 Iunie 2021, 14:37

Fara punct castigat in doua meciuri, danezii s-au calificat direct, ajutati si de infrangerea Finlandei in fata Belgiei (0-2).

Dupa ce au zdrobit Rusia, Poulsen, Kjaer si restul fotbalistilor nordici nu s-au strans la centrul terenului. Bucuria a durat mai putin de 10 secunde. Jucatorii si-au dat seama ca partida Finlandei nu se terminase, astfel ca si-au bus celebrarea pe hold. Danezii s-au strans la centrul terenului, in jurul unui membru al staff-ului care statea cu refreshul pe livescore. Probabil acelasi lucru il faceau si alte zeci de mii de suporteri pe stadion, asa ca 'legatura' virtuala cu St. Petersburg n-a functionat decat dupa mai multe tentative. Abia dupa ce au avut confirmarea online ca partida dintre Belgia si Finlanda se terminase, jucatorii au putut sa celebreze in voie victoria care i-a trimis in 'optimile' de la Euro.

Danemarca va intalni luni, la Amsterdam, nationala Tarii Galilor pentru un loc in sferturile de finala ale Campionatului European.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!