FOTO ȘI VIDEO Szoboszlai s-a dus la ultrașii maghiari, a băut palincă și a făcut o promisiune pentru EURO 2024

Dominik Szoboszlai EURO 2024 Ungaria EURO 2024 Dominik Szoboszlai, după calificarea Ungariei la EURO 2024 / Foto: Twitter @BenBocsak
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Noiembrie 2023, 19:30
Data actualizarii: Duminica 19 Noiembrie 2023, 19:28
Ungaria a sărbătorit la Budapesta calificarea la EURO 2024 și încheierea preliminariilor pe primul loc în grupă.
Duminică, pe Puskás Aréna din Budapesta, în fața a peste 67.000 de suporteri, Ungaria a învins Muntenegru, scor 3-1, iar maghiarii și-au asigurat calificarea la EURO 2024 de pe prima poziție. Echipa condusă de Marco Rossi se va afla în urna a doua valorică la tragerea la sorți programată pe 2 decembrie, la Hamburg.

Szoboszlai s-a dus la ultrașii maghiari, a băut palincă și a făcut o promisiune pentru EURO 2024

Dominik Szoboszlai (23 de ani), starul naționalei Ungariei, a reușit o dublă în partida cu Muntenegru, iar la finalul meciului a mers în peluză. Ultrașii maghiari l-au întâmpinat pe jucătorul de la Liverpool cu o sticluță de palincă, Szoboszlai a băut-o, iar ulterior a făcut o promisiune pentru EURO 2024.

"Îi felicit pe băieți, au muncit mult și merită aplauze. Să nu îi uităm pe cei din staff, care au muncit la fel de mult ca jucătorii. Le mulțumesc celor 67.00 de fani și tuturor maghiarilor care sunt alături de noi. În numele echipei vă promit un lucru: acesta e doar începutul, iar vara viitoare vom realiza ceva de neuitat!", a spus Dominik Szoboszlai, citat de Nemzeti Sport.

  • Dominik Szoboszlai, după calificarea Ungariei la EURO 2024 / Foto: Twitter @BenBocsak

Dominik Szoboszlai: "Nu contează în ce grupă vom fi. Avem șanse"

Pentru Ungaria va fi al treilea Campionat European consecutiv la care participă. La ediția din 2016, maghiarii au câștigat o grupă din care au mai făcut parte Islanda, Portugalia și Austria, iar ulterior au fost eliminați în optimi.

La EURO 2020, Ungaria a terminat pe ultimul loc "grupa morții", însă a obținut două puncte în urma duelurilor cu Franța, Germania și Portugalia.

"Nu contează în ce grupă vom fi. Vom avea oricum șanse de a ne califica. Acolo vor fi meciuri unul și unul. Ne dorim să mergem cât mai departe posibil. Putem să fim cea mai mare surpriză a Campionatului European.

Nu am devenit o persoană diferită după transferul la Liverpool. Nu vreau să fiu considerat un star în vestiar. Sunt un jucător la fel ca ei. Putem obține rezultate cu naționala doar ca o echipă. Nu este un sport individual, nu eu singur am calificat echipa la Campionatul European", a spus Dominik Szoboszlai, în urmă cu câteva zile, pentru M4Sport.

  • Campionatul European din 2024 va fi transmis ÎN DIRECT de PRO TV, Pro Arena și VOYO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!