Frenkie de Jong are contractul pe masă

Frenkie de Jong Barcelona Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 09 Iunie 2024, 14:32
Data actualizarii: Duminica 09 Iunie 2024, 14:54

Din 2019 la FC Barcelona, Frenkie de Jong (26 de ani) reprezintă o prioritate pentru conducerea catalană.

Șefii fostei campioane din Spania ar vrea să-i prelungescă actualul contract mijlocașului olandez, scadent în 2026. Pentru a-l convinge, cei de la Barcelona sunt gata să-i ofere un salariu uriaș.

Frenkie de Jong are oferta pe masă!

Pentru următorii doi ani, Frenkie de Jong va încasa 44 de milioane de euro: 20 de milioane de euro în sezonul 2024-2025, respectiv 24 în următorul sezon.

Potrivit publicației spaniole Marca, cei de la Barcelona au făcut deja o ofertă pentru a-l convinge pe Frenkie de Jong să semneze un nou contract, dar aceasta a rămas, momentan, fără un răspuns.

Rămâne de văzut ce decizie va lua Frenkie de Jong, despre care s-a zvonit că ar avea oferte și de la cluburi din Premier League, printre care și Manchester United.

Ce salariu are Hansi Flick la FC Barcelona

În perioada pe care o va petrece la gruparea catalană, Hansi Flick va fi remunerat cu un salariu brut cuprins între 9 și 11 milioane de euro brut, probabil în funcție de performanțele pe care acesta le va obține ca antrenor la formația blaugrana.

De asemenea, în contractul său există și bonusuri pentru atingerea obiectivelor, scrie jurnalistul german Florian Plettenberg.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!