Nu se teme de Ronaldo! Ce a declarat Vincenzo Montella înainte de Turcia - Portugalia

Vincenzo Montella Cristiano Ronaldo EURO 2024 EURO 2024 Cristiano Ronaldo / Foto: Imago Images
Ionuț Stoica
Data publicarii: Sambata 22 Iunie 2024, 17:55
Data actualizarii: Sambata 22 Iunie 2024, 17:55

Turcia - Portugalia se va vedea în exclusivitate de la ora 19:00 pe PRO ARENA și VOYO dar și LIVE VIDEO - AICI.

Selecționerul italian al echipei naționale de fotbal a Turciei, Vincenzo Montella, a exprimat încredere în echipa sa înaintea meciului crucial împotriva selecționatei Portugaliei, din cadrul Grupei F la EURO 2024.

Montella: "Noi nu ne temem"

În conferința de presă premergătoare partidei, Montella a declarat că echipa sa este conștientă de calitățile adversarilor, dar că nu se teme. Tehnicianul a scos în evidență importanța concentrării asupra propriilor atuuri și strategii.

"Cheia este unitatea, să nu le dăm spații pentru că sunt foarte rapizi. Noi știm cum să jucăm, le cunoaștem și punctele slabe, deci vom încerca să găsim mijloacele pentru a le pune probleme.

Noi trebuie să ne gândim la propriul nostru meci, la propria noastră mentalitate şi la atuurile pe care le avem. Trebuie să fim compacți şi uniți", a declarat Vincenzo Montella, la conferința de presă.

Turcia la EURO 2024

Turcia a avut un debut promițător la EURO 2024, unde a câștigat primul meci împotriva Georgiei, cu scorul de 3-1. Această victorie le oferă turcilor speranțe reale de a se califica în optimile de finală pentru prima oară de la EURO 2008.

  • PORTARI: Altay Bayındır (Manchester United), Mert Günok (Beşiktaş), Uğurcan Çakır (Trabzonspor)
  • FUNDAȘI: Samet Akaydin (Panathinaikos), Abdülkerim Bardakcı (Galatasaray), Zeki Çelik (Roma), Merih Demiral (Al-Ahli), Ferdi Kadıoğlu (Fenerbahçe), Ahmetcan Kaplan (Ajax), Mert Müldür (Fenerbahçe)
  • MIJLOCAȘI: Hakan Çalhanoğlu (Inter), İsmail Yüksek (Fenerbahçe), Kaan Ayhan (Galatasaray), Okay Yokuşlu (West Brom), Orkun Kökçü (Benfica), Salih Özcan (Dortmund)
  • ATACANȚI: Yunus Akgün (Leicester), Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray), Arda Güler (Real Madrid), İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe), Semih Kılıçsoy (Beşiktaş), Cenk Tosun (Beşiktaş), Yusuf Yazıcı (Lille), Bertuğ Yıldırım (Rennes), Kenan Yıldız (Juventus), Barış Alper Yılmaz (Galatasaray)

Campionatul European din Germania 2024, este transmis în exclusivitate de PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie. Cele mai importante faze ale competiției vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO, astfel suporterii pot beneficia de acoperire completă a acestui turneu de mare anvergură.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!