Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu Florinel Coman: ”Nu înțeleg, nu te-am văzut niciodată să faci asta!”

Gigi Becali EURO 2024 FCSB Florinel Coman EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Iunie 2024, 20:05
Data actualizarii: Luni 24 Iunie 2024, 20:05

După ce România a câștigat cu scorul de 3-0 în fața Ucrainei la EURO 2024, tricolorii au pierdut în fața Belgiei, scor 0-2.

Gigi Becali este de părere că nici Florinel Coman și nici Darius Olaru nu au reușit să evolueze la EURO 2024 la nivelul pe care l-au demonstrat la FCSB.

Gigi Becali: ”I-am spus lui Coman: 'De ce ai emoții?'”

Dacă în primul meci, Florinel Coman a fost titular, în partida cu Belgia, fotbalistul de la FCSB a fost lăsat pe banca de rezerve, iar Edi Iordănescu l-a preferat pe Valentin Mihăilă. Celălalt jucător de la FCSB, Darius Olaru, a intrat pe teren în minutul 68 la meciul cu Belgia. 

Patronul roș-albaștrilor a dezvăluit o conversație avută cu Florinel Coman din urmă cu doar câteva zile, în care i-a reproșat fotbalistului faptul că a jucat ”din devieri”.

Olaru nu e același la națională. Nici Olaru, nici Coman nu sunt jucătorii de la FCSB, au trac, nu știu, parcă sunt crispați. I-am spus și lui Coman, am vorbit cu el: ’Nu înțeleg, pentru ce ai emoții?.

’Nu, nea Gigi, nu am!’. ’Băi, tu ai emoții, tu nu joci din devieri, tu atingi mingea o dată – de două ori. Tu nu joci din devieri, nu te-am văzut niciodată să joci din devieri. La națională, joci doar cu devieri. Când joci din devieri, Florinele, poți să o dai și la adversar. Dacă ai deviat-o de două ori la adversar, la revedere, aia rămâne imaginea’. ’Nu, nea Gigi, am jucat mai mult defensiv, asta a fost tactica.’”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Patronul roș-albaștrilor a recunoscut că nu a discutat și cu Darius Olaru, căpitanul roș-albaștrilor, care a fost trimis pe teren în meciul cu Belgia în minutul 68.

Cu Olaru nu am vorbit, ce să vorbesc cu Olaru, din moment ce s-a câștigat 3-0 fără Olaru, ce să îi zic? Nu vreau să mă apuc să comentez eu echipa națională. Am avut un rezultat bun, încă suntem bine, eu așa zic.

Suntem pe primul loc în grupă, nu să comentez eu acum că trebuia ăla sau ăla, dar a făcut un lucru fără să țină cont de copil. Nu ai ținut cont de nimic, ai călcat pe cadavre. Nu țin cont că am câștigat 3-0 cu tine, eu sunt deștept, fac schimbare cu Mihăilă, aduc trei puncte pentru România”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

VIDEO Rezumatul meciului Belgia - România 2-0

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!