"Absolut oribil!" Fanii englezi, furiși din cauza gazonului de pe Frankfurt Arena

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Iunie 2024, 21:23
Data actualizarii: Joi 20 Iunie 2024, 21:29

Danemarca şi Anglia au încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-1), joi seara, pe Frankfurt Arena, într-un meci din Grupa C a Campionatului European 2024, găzduit de Germania.

Suporterii „Three Lions” și-au exprimat frustrarea și furia față de starea proastă a terenului de la Frankfurt, unde trupa lui Gareth Southgate s-a împiedicat de Danemarca. 

Terenul, descris de mulți ca fiind "absolut oribil", a fost aproape să provoace o accidentare gravă lui Kyle Walker la gleznă în debutul jocului.

"Ce naiba este terenul ăsta? Absolut oribil și extrem de periculos. #Euro2024 #DenEng", a scris un fan furios pe platforma X.

Un alt utilizator a scris: "E teren sau e tort?", făcând trimitere la faptul că gazonul se rupea foarte ușor.

Un alt fan englez a scris: "Nu sunt adeptul scuzelor, dar terenul ăsta chiar este o rușine. În fiecare reluare vezi câte o bucată din el. Aproape că nu îmi doresc ca gleznele lui Gordon să pățească ceva pe această rușinoasă arenă din Frankfurt."

"Terenul din Frankfurt nu e potrivit nici măcar pentru o parcare cu vânzări din portbagaj, darmă pentru un Campionat European. Rușinos și periculos. #EURo2024", a reacționat un alt fan.

"Oare este cineva pe sub terenul din Frankfurt?", s-a întrebat retoric un englez.

Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie - 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!