Dirt On Fire Dirt on Fire

In august, noul sport rege se naste din dirt, la Miercurea Ciuc!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Iulie 2015, 10:57
Data actualizarii: Joi 30 Iulie 2015, 12:00

In dirt jumping, meciurile se intampla altfel. E un sport care mai intai se traieste, apoi se joaca. Ceea ce poate explica cum, in doar 5 ani de cand primul si cel mai mare festival de dirt s-a inaltat pe biciclete in Miercurea Ciuc, lucrurile au evoluat atat de repede.

Anul acesta, Dirt on Fire a fost inclus in prestigiosul Circuit international oficial al competitiilor de Freeride Mountain Bike, FMB World Tour. Insa pana aici, sportivii care joaca dupa alte reguli au avut de bifat mai multe etape de calificare. E o poveste despre performanta in sport care nu incepe cu sportul. Ci cu un stil de viata.

Totul a inceput in 2010, atunci cand cativa prieteni din inima comunitatii din Miercurea Ciuc s-au gandit cat de tare ar fi ca BMX-urile lor sa sara pe munti de pamant. Asa ca au pus mana pe lopata. Si eu construit arena DOF - primul concurs de dirt-jumping din Romania, fueled by burn.

Haine largi, muzica in casti, BMX-uri, Mountain Bike-uri, prietenie si multa pasiune. Asa s-a trait dirt jumping-ul in Romania. Si asa se traieste si azi, chiar daca nivelul performantei a ajuns pana la spectacole incredibile in aer si emotii de Campionat International.

Traieste si tu un altfel de sport! Figurile de nivel inalt si show-ul in aer se joaca intre 30 iulie si 2 august in Miercurea Ciuc si se vad live pe 1 august, incepand cu ora 17:00, pe sport.ro!

Modifică setările cookies