Cat costa transferul definitiv al lui Cristi Manea la FCSB! Fundasul inclus in echipa ideala de la EURO U21 poate debuta la FCSB joi, in Cupa, dupa 2 sezoane la CFR

FCSB Apollon Limassol CFR Cluj Cristi Manea Cupa Romaniei Cat costa transferul definitiv al lui Cristi Manea pe FCSB! Fundasul inclus in echipa ideala de la EURO U21 poate debuta la FCSB joi, in Cupa, dupa 2 sezoane la CFR
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Septembrie 2019, 18:04
Data actualizarii: Marti 24 Septembrie 2019, 18:37

Cristian Manea (22 de ani) poate debuta la FCSB joi seara, in meciul de Cupa cu Metaloglobus.

FCSB a dat o lovitura pe piata transferurilor si l-a adus pe internationalul roman Cristi Manea. Fundasul a sosit sub forma de imprumut de la Apollon Limassol, echipa care in ultimele doua sezoane l-a cedat sub aceeasi forma si la CFR Cluj.

Potrivit publicatiei Fanatik, CFR s-a interesat de achizitionarea definitiva a lui Cristi Manea, dar pretul cerut de ciprioti a fost unul foarte mare: 4.500.000 euro.

"Cristi Manea a avut multe discutii la sume de transfer pe care noi nu putem sa le platim. Inevitabil, noi ne-am reorientat si am adus alti jucatori. El ne-a transmis semnale, ne-a cautat", a spus Marius Bilasco.

Manea nu s-a transferat definitiv, FCSB a profitat si l-a imprumutat

Apollon a cerut peste patru milioane de euro pentru a-l ceda pe Manea, dar nicio echipa nu s-a aratat dispusa sa plateasca aceasta suma. Presa italiana a scris la un moment dat ca Hellas Verona se intereseaza de fundasul dreapta.

Cum Manea nu a reusit sa se transfere in Vest, FCSB a profitat si l-a imprumutat.

Fanatik mai scrie ca in contractul de imprumut la FCSB exista si o clauza de cumparare definitiva a lui Manea, care se ridica la 2.000.000 euro!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!