Tot ce trebuie sa auzi astazi! Reactia comentatorului islandez in momentul in care portarul-regizor i-a aparat penaltyul lui Messi: VIDEO

Argentina Campionatul Mondial 2018 CM 2018 Islanda Leo Messi Cupa Mondiala 2018 Tot ce trebuie sa auzi astazi! Reactia comentatorului islandez in momentul in care portarul-regizor i-a aparat penaltyul lui Messi: VIDEO
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Iunie 2018, 13:36
Data actualizarii: Duminica 17 Iunie 2018, 13:44

Vezi si - SOC! Echipa Braziliei, "rasuflata" in presa! Cum va arata primul 11 al lui Tite diseara, la meciul cu Elvetia (21:00)

Islanda a reusit minunea la primul sau meci din istorie la un Campionat Mondial. Halldorsson, Sigurdsson si Finnbogasson au scos un egal in fata Argentinei lui Messi, scor 1-1!

Kun Aguero a deschis scorul pentru sudamericani, in timp ce Finnbogasson a egalat dupa doar 3 minute. In repriza a doua, Messi a ratat un penalty, portarul-regizor Halldorsson reusind sa pareze.

Comentatorul islandez al partidei, care a comentat meciul pentru cei 300.000 de conationali ramasi in tara, a fost extaziat in momentul in care Halldorsson a aparat lovitura de la 11 metri.

CLICK AICI PENTRU A ASCULTA REACTIA COMENTATORULUI ISLANDEZ

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!