Argentina poate prinde optimile prin TRAGERE la sorti! Scenariul INCREDIBIL pentru grupa D la Mondial

Argentina poate prinde optimile prin TRAGERE la sorti! Scenariul INCREDIBIL pentru grupa D la Mondial

Victoria Nigeriei cu Islanda a aruncat in aer grupa D la Cupa Mondiala. 

In ultimele partide din grupa, pe 26 iunie, Nigeria se va confrunta direct cu Argentina, la Sankt Petersburg (stadionul Sankt Petersburg), iar Islanda va intalni Croatia, la Rostov pe Don (Rostov Arena).

Croatia este deja castigatoarea grupei, in timp ce pentru locul al doilea se bat cu sanse Nigeria, Argentina si Islanda.

Nigeria sta la mana ei si se califica daca bate Argentina in ultima etapa.

Argentina trebuie sa bata, insa nu e suficient. O victorie a Islandei in fata unor croati relaxati ar duce lupta la egalitate de puncte.

Criteriile de departajare sunt urmatoare:

In cazul in care Argentina - Nigeria se incheie 2-0, iar Islanda Croatia 2-1, urmatorul criteriu este fair-play-ul. Astfel, un cartonas galben e sanctionat cu -1 punct, eliminarea din doua galbene cu -3 puncte, eliminarea directa 4 puncte, iar galben urmat de rosu direct cu -5 puncte.

Sud-americanii au probleme in acest moment. Mercado, Otamendi si Acuna au fost avertizati la meciul cu Croatia, in timp ce islandezii nu au primit niciun galben in doua partide.

Nebunia ar putea continua! Daca si dupa criteriul cartonaselor ar fi egalitate, FIFA ar urma sa traga la sorti echipa calificata in optimile de finala.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Orban: Declaraţiile lui Voiculescu îmi arată că premierul a luat o decizie corectă
BRAT
Modifică setările cookies