VIDEO Gestul făcut de Ștefan Radu înaintea confruntării cu CFR Cluj. Joia viitorea, Lazio și campioana României fac spectacol la PRO ARENA și pe VOYO

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Sambata 11 Februarie 2023, 09:40
Data actualizarii: Sambata 11 Februarie 2023, 09:50

Lazio și CFR Cluj se întâlesc, joi (16/02/2023), de la ora 22:00, în prima manșă playoff-ului pentru calificarea în optimile de finală ale Conference League.

Ștefan Radu a mers în vizită la Papa înainte ca Lazio s-o întâlnească pe CFR Cluj. Meciul de la Roma va fi la PRO ARENA și pe VOYO, joia viitoare, de la zece seara. Se va ține un moment de reculegere pentru victimele cutremurelor din Turcia și Siria.

Ștefan Radu, în vizită la Papa înaintea meciului cu CFR Cluj

„Impreuna învingem durerea” - a fost mesajul cu care fotbaliștii lui Lazio au mers la Vatican. Ștefan Radu și Immobile s-au întâlnit cu Papa.

Joia viitoare, CFR Cluj va încerca să dea lovitura la Roma cu Lazio, în meciul transmis de PRO ARENA și VOYO, de la ora 22.00.

„AȘa cum Îl Știu eu pe Dan Detrescu. Eu zic că și CFR are șansa lor. 50/50 după părerea mea. Eu nu am fost niciodată fan CFR, dar mi-aș fi dorit să văd o echipă a CFR-ului cu mult mai mulți jucători români în lot”, a spus Ionuț Lupescu pentru SPORT.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!