Czeslaw Michniewicz Argentina Lionel Messi Polonia Robert Lewandowski CM 2022

Selecționerul Poloniei, declarația zilei: "Lewandowski ar fi dat 5 goluri dacă juca pentru Argentina! Dacă Messi era la noi, nu marca!"

Argentina a învins Polonia, scor 2-0, în grupa C de la Cupa Mondială, iar ambele formații s-au calificat în optimile de finală ale turneului final.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 01 Decembrie 2022, 15:48
Data actualizarii: Joi 01 Decembrie 2022, 15:47

Selecţionerul Poloniei, Czeslaw Michniewicz, a afirmat că starul naţionalei ţării sale, Robert Lewandowski, ar fi marcat cinci goluri dacă ar fi jucat sub culorile Argentinei, miercuri seara, în partida disputată pe Stadium 974 din Doha şi câştigată cu 2-0 de sud-americani.

Selecționerul Poloniei, declarația zilei: "Lewandowski ar fi dat 5 goluri dacă juca pentru Argentina!"

"Lewandowski a fost foarte implicat în joc, dar nu a fost ajutat să marcheze. Dacă Messi juca pentru noi, iar Lewandowski pentru Argentina, Messi nu ar fi marcat, iar Lewandowski ar fi înscris cinci goluri.

Însă nu i-am oferit mingi. Robert este un mare atacant şi ne aşteptăm să marcheze mereu, dar nu a avut ocazia să facă acest lucru", a declarat Michniewicz.

Czeslaw Michniewicz: "Franţa este foarte puternică, are o generaţie fantastică"

În ciuda eşecului de miercuri, venit pe fondul unui joc extrem de modest al elevilor săi, selecţionerul polonez s-a declarat "foarte fericit" pentru calificarea în optimile de finală ale Cupei Mondiale, "aşteptată de mulţi ani".

Polonia va înfrunta în optimi campioana mondială en titre, Franţa, duminică, pe Al Thumama Stadium din Doha (17:00)

"Le-am spus să profite. Speram să rămânem şi nu trebuie să ne facem bagajele. Jucăm din nou duminică, nu ne luaţi această bucurie. Franţa este foarte puternică. Are o generaţie fantastică, cu jucători fantastici.

Au un joc dinamic, rapid, cu calităţi fizice deosebite. Toţi cei care înfruntă Franţa au probleme, le vom avea şi noi. Mi-ar plăcea să văd un duel Franţa - Brazilia, dar va trebui să învingă mai întâi Polonia", a adăugat Czeslaw Michniewicz, potrivit Agerpres.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!