Paige Spiranac Cupa Mondiala din Qatar CM 2022

GALERIE FOTO Paige Spiranac a recreat execuțiile de top ale starurilor din fotbal. Imagini virale cu cea mai sexy sportivă din lume

Paige Spiranac, fosta jucătoare de golf profesionist, este foarte entuziasmată de Campionatul Mondial din Qatar. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 02 Decembrie 2022, 23:30
Data actualizarii: Sambata 03 Decembrie 2022, 00:25

În cinstea turneului, vedeta a realizat o serie de clipuri pentru fanii din online, în care executa mișcări celebre ale fotbaliștilor, inclusiv pe cea a lui Cristiano Ronaldo.

Frumoasa blondă a dat la schimb crosa de golf pentru mingea de fotbal și s-a aventurat pe teren pentru a realiza câteva mișcări celebre.

Aceasta s-a filmat pentru fanii de pe rețelele sociale executând mai multe mișcări din lumea fotbalului și i-a provocat pe urmăritorii ei să ghicească despre ce mișcări este vorba.

Prima tentativă a fost o execuție recentă a mijlocașului american Lo'eau LaBonta, care a a devenit viral în august după ce a simulat o accidentare înainte de a face twerking, după marcarea unui penalty pentru Kansas City Current.

A doua mișcare celebră a constat în execuția lui Ronaldo, numită "Siuuuu", pe care fotbalistul a realizat-o deja de două ori pentru Portugalia la Cupa Mondială.

A treia tentativă a fost celebră mișcare a lui Erling Haaland, starul de la Manchester City, ce presupune celebrarea unui gol cu o poziție de yoga.

Iar în final, Paige Spiranac a recreat mișcarea lui Chloe Kelly, atacanta de la Manchester City, prin care și-a dat tricoul jos, l-a fluturat în aer, după care a aterizat în genunchi pe terenul de fotbal.

La vederea clipului viral, internauții au lăsat o serie de comentarii prin care își manifestau apreciera și entuziamsul să o vadă în astfel de ipostaze.

"Mi-a plăcut ultima mișcare!", "Un cartonaș galben pentru că ți-ai dat tricoul jos, dar aia e mișcarea mea preferată", "Mi-au plăcut toate".

Sursă foto: Instagram

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!