Marco van Basten tarile de jos Virgil van Dijk CM 2022

Contre între Van Basten și Van Dijk după remiza dintre Țările de Jos și Ecuador: „Nu are vreodată ceva pozitiv de spus!” 

Naționala Țărilor de Jos a remizat cu Ecuador în al doilea meci al grupelor la Campionatul Mondial din Qatar, scor 1-1. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 26 Noiembrie 2022, 14:22
Data actualizarii: Sambata 26 Noiembrie 2022, 14:26

Neerlandezi au intrat în avantaj la pauza meciului de pe Khalifa International Stadium, datorită golului marcat de Gakpo, în minutul 6 al partidei. Cu toate astea, Valencia a reușit să egaleze, în minutul 49, 'înghețând' astfel tabela de marcaj. Astfel, Țările de Jos și Ecuador se află la egalitate înainte de ultima etapă, având ambele câte 4 puncte, în timp ce Senegalul are trei puncte. 

Van Basten nu l-a iertat pe căpitanul Virgil van Dijk 

Căpitanul neerlandezilor a gafat la golul înscris de ecuadorieni, iar legendarul Marco van Basten nu l-a iertat pe fundaș în momentul în care a analizat prestația echipei. Van Basten a ținut să precizeze că nu vede o atitudine de lider în jucătorul lui Liverpool. 

„Van Dijk doar așteaptă și se uită la el cum șutează. La ce se uită? Trebuie să îl domine. El doar îl lasă să șuteze”, a spus Van Basten pentru NOS, după cum citează Mirror

Reacția lui Van Dijk când a fost întrebat despre replicile lui Van Basten 

La finalul meciului, aflat la interviu, Virgil van Dijk a fost întrebat despre comentariile pe care le-a făcut legenda neerlandeză în legătură cu prestația sa. Jucătorul lui Liverpool a reamintit faptul că Van Basten l-a mai criticat și în trecut. 

„Nu cred că a spus vreodată ceva pozitiv, deci ce ar trebui să fac în acest caz? E ușor să vorbești dintr-un studio. Eșuez în calitate de căpitan? Ce vreți să fac cu această informație? Întotdeauna sunt acolo în față. Conduc echipa în cel mai bun posibil”, a spus Van Dijk. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!