GALERIE FOTO Cea mai sexy jucătoare de tenis din România sare la gâtul croatei care face furori la Campionatul Mondial din Qatar

Miss Croația Andreea Prisacariu Campionatul Mondial din Qatar Ivana Knoll CM 2022
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 10 Decembrie 2022, 15:10
Data actualizarii: Sambata 10 Decembrie 2022, 15:21

Ivana Knoll este fără doar și poate una dintre „atracțiile” de la Campionatul Mondial din Qatar.

„Miss Croația”, așa cum este ea cunoscută pe rețelele de socializare, a fost nelipsită de la maciurile disputate de naționala țării sale la mondial și se pare că le-a purtat noroc croaților, deoarece au ajuns până în semifinalele competiției, acolo unde vor întâlni Argentina.

Stilul vestimentar al croatei i-a atras atenția jucătoarei de tenis Andreea Prisăcariu, care a criticat-o printr-un mesan postat pe rețelele de socializare.

„De când fostbalul este despre o pereche de sâni? Și să nu mă luați pe mine cu fiecare își poate alege ținuta... într-o țară în care există reguli stricte în privința ținutelor. Poți să fii sexy în multe alte ținute. Îți promit eu asta”, a fost mesajul postat de Andreea Prisăcariu pe contul său de Twitter.

Mai mult ca sigur, Ivana Knoll va fi văzută la semifinala dintre Argentina, care a trecut de Olanda tot la loviturile de departajare, și Croația, de pe 13 decembrie, de la 21:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!