Neymar Brazilia Brazilia - Serbia CM 2022

NEWS ALERT Anunțul făcut de doctorul naționalei Braziliei, despre accidentarea lui Neymar

Neymar (30 de ani) a ieșit accidentat în meciul dintre Brazilia și Serbia (2-0).

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Noiembrie 2022, 10:10
Data actualizarii: Vineri 25 Noiembrie 2022, 10:14

În minutul 79, sud-americanul a primit îngrijiri medicale după ce a rămas prăbușit pe gazon preț de câteva secunde. Tite a decis să nu riște și l-a înlocuit pe Neymar cu Antony.

Doctorul naționalei Braziliei, despre accidentarea lui Neymar

Pe bancă, Neymar a fost surprins plângând, iar la scurt timp după încheierea meciului a venit și verdictul din partea medicilor: entorsă! Doctorul naționalei Braziliei a oferit ultimele detalii despre situația lui Neymar, iar un verdict clar va veni în cel mult două zile.

”Entorsă la glezna dreaptă. A prezentat umflare. Am început deja tratamentul, trebuie să așteptăm între 24 și 48 de ore”, a spus Rodrigo Lasmar, doctorul naționalei Braziliei.

75 de goluri a marcat Neymar în 121 de meciuri pentru naționala Braziliei, în toate competițiile. Site-urile de specialitate îi oferă decarului de la PSG o cotă de piață de 75 de milioane de euro.

Brazilia, prima victorie la Cupa Mondială din Qatar!

După victoria cu Serbia, scor 2-0, Brazilia a urcat pe primul loc în Grupa G, cu trei puncte, la egalitate cu Elveția, dar cu un golaveraj mai bun.

În următoarea partidă, Brazilia se va duela chiar cu Elveția, iar o victorie ar fi echivalentul calificării în faza următoare a competiției. În ultima rundă, sud-americanii vor întâlni Camerunul.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies