A vărsat lacrimi degeaba? Veste bună pentru naționala Braziliei. Atacantul care va fi valabil pentru Campionatul Mondial din Qatar

nationala Braziliei Antonio Conte Campionatul Mondial din Qatar Richarlison CM 2022
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Octombrie 2022, 18:45
Data actualizarii: Luni 17 Octombrie 2022, 18:44

Antonio Conte a dezvăluit starea lui Richarlison după accidentarea suferită în Tottenham - Everton 2-0.

Richarlison s-a accidentat în minutul 52 în victoria lui Spurs cu Everton de pe Stadionul "Tottenham Hotspur" din Londra, iar la flash-interviul de după meci, brazilianul a izbucnit în lacrimi, evidențiind faptul că s-ar putea să lipsească de la Campionatul Mondial din Qatar.


Sursă: mirror.co.uk / Richarlison a început să plângă după a părăsit stadionul "Tottenham" în cârje

La conferința de presă premergătoare duelului cu Manchester United din Premier League, Antonio Conte a dezvăluit starea în care se află Richarlison, suferind de întindere musculară, evidențiind faptul că brazilianul va fi apt pentru Campionatul Mondial.

„Pot confirma asta: jucătorul nu riscă să nu joace la Campionatul Mondial cu siguranță. Accidentarea nu este foarte serioasă. Sunt foarte bucuros pentru jucător”, a concluzionat Antonio Conte, potrivit jurnalistului sportiv Fabrizio Romano.

Cifrele lui Richarlison

Richarlison a evoluat de-a lungul carierei sale la Fluminese, Watford, Everton și, în cele din urmă, a fost cumpărat în iulie 2022 de Tottenham Hotspur pentru 58 milioane de euro.

  • La națională, Ricahrlison a fost convocat de 37 de ori și a marcat 16 goluri

Cele mai multe apariții le-a bifat la echipa din Merseyside, 152, unde a reușit să se impună pe tabelă de 53 de ori și să paseze decisiv în 14 situații.

În această stagiune, Richarlison a fost prezent în nouă meciuri din 10 pentru Everton, însă nu a reușit să înscrie niciun gol. Cu toate acestea, atacantul a oferit trei assisturi.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!