VIDEO Show me the money! Pep Guardiola, ironic cu fanii lui Liverpool: „Nu m-au nimerit! Data viitoare se vor descurca mai bine!” 

Pep Guardiola anfield Liverpool Manchester City Anglia Pep Guardiola
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Octombrie 2022, 17:34
Data actualizarii: Luni 17 Octombrie 2022, 17:34

Pep Guardiola, mesaj ironic pentru fanii „cormoranilor”, după Liverpool - Manchester City 1-0. 

În runda a zecea din Premier League, Manchester City s-a deplasat pe terenul lui Liverpool. Cu un avans de de 13 puncte înaintea jocului direct, echipa pregătită de Pep Guardiola (51 ani) era marea favorită înaintea duelului. Însă, Manchester City a suferit prima înfrângere a campionatului, 0-1, după ce Mohamed Salah (30 ani) a profitat de greșeala lui Joao Cancelo (28 ani) și l-a învins pe Ederson (29 ani). 

Pep Guardiola, „ținta” suporterilor lui Liverpool 

La finalul partidei, pe lângă înfrângere, Pep Guardiola a mai avut un motiv de nemulțumire. Tehnicianul spaniol a acuzat că fanii lui Liverpool l-au „vânat” cu monede, însă fără a-l nimeri. 

„Fanii au încercat (n.r. să îl lovească cu monede), dar nu m-au nimerit. Poate data viitoare se vor descurca mai bine”, a declarat Pep Guardiola la finalul meciului. 

Pep Guardiola i-a tachinat pe suporterii lui Liverpool

În minutul 53, Manchester City a marcat pentru 1-0 prin Phil Foden (22 ani), însă reușita englezului a fost anulată după consultarea VAR.

Arbitrul Anthony Taylor (43 ani) a mers la monitor pentru a revedea faza, iar ulterior a decis să anuleze golul pentru că Erling Haaland (22 ani) l-a faultat pe Fabinho (28 ani) cu câteva secunde înainte de golul marcat de Foden.

Pep Guardiola a avut o adevărată criză de nervi pe marginea terenului. Antrenorul lui Manchester City a început să protesteze și să gesticuleze nervos încă din momentul în care arbitrul a mers la monitor pentru a revedea faza, iar după decizie a izbucnit.

După anularea golului marcat de echipa sa, tehnicianul spaniol a fost surprins făcându-le semne ironice și provocatoare fanilor lui Liverpool.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!