Vezi cea mai mare ratare din aceasta etapa a preliminariilor mondialului din 2010!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 Octombrie 2009, 14:53
Data actualizarii: Luni 12 Octombrie 2009, 15:19

Americanii se pot lauda cu cea mai mare ratare din aceasta etapa a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2010 din Africa de Sud. Americanul Charlie Davies a fost autorul ratarii din minutul 31.

Reprezentativele SUA si Mexicului s-au calificat la Cupa Mondiala din 2010.

SUA s-a impus scor 3-2 cu Honduras, iar Mexicul a trecut cu scorul de 4-1 de El Salvador, intr-un meci disputat in fata a 105.000 de spectatori.

Pentru americani au marcat Conor Casey in minutele 55 si 66 si L. Donovan in minutul 71 in timp ce pentru Honduras ambele goluri au fost inscrise de Leon.

Trinidad si Tobago si Salvador au fost eliminate, astfel ca doua echipe isi vor disputa, de la distanta, ultimul loc pentru Cupa Mondiala: Costa Rica si Honduras.

Honduras va juca in El Salvador, in timp ce Costa Roca va intalni SUA. Costa Rica are un usor avantaj, deoarece are doua puncte avans fata de Honduras, dar o remiza nu-i va fi de ajuns, in cazul in care Honduras se impune cu Salvador.

Echipa care va termina pe locul patru va intalni la baraj (tur-retur) ocupanta locului cinci din zona Americii de Sud: Uruguay sau Argentina.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!