Umilinta incredibila pentru o echipa de Liga. Fanii lui Legia i-au dat jos din autocar pe jucatori dupa meci. Ce a urmat e desprins dintr-un film de groaza

Umilinta incredibila pentru o echipa de Liga. Fanii lui Legia i-au dat jos din autocar pe jucatori dupa meci. Ce a urmat e desprins dintr-un film de groaza

Scene uluitoare in Polonia!

Momente uluitoare in campionatul Poloniei. Fanii lui Legia au recurs la gesturi barbare dupa infrangerea echipei in deplasare la Lech Poznan, cu scorul de 3-0.

Przeglad Sportowy scrie ca unul dintre liderii galeriei a fost la autocar dupa meci si le-a cerut jucatorilor sa coboare pentru a sta de vorba cu ei. Imediat ce au coborat, jucatorii au fost atacati de 50 de ultrasi.

Acestia i-au lovit peste fata si in cap pe jucatori, iar momentul a durat in jur de 10 minute, scrie presa poloneza. Nici oamenii din staff nu au scapat, majoritatea fiind loviti de fanii veniti sa isi faca dreptate.

Umilinta jucatorilor este una incredibila daca ne raportam la ce inseamna civilizatie in fotbal, insa fanii polonezi sunt printre cei mai rai din fotbal, fiind alaturi de rusi si de greci, la coada civilizatiei europene. Singurul semn de intrebare este unde erau fortele de ordine in timp ce jucatorii unei echipe de Champions League erau batuti de fani!

Culmea, Legia a cucerit titlul in vara!

Fanii lui Legia au venit si la Bucuresti in 2013, cand Legia a fost eliminata de Steaua in Champions League. Si atunci, ca la fiecare deplasare a polonezilor, mai mult fani au fost arestati pentru incidentele create.

VIDEO PROTVPLUS.RO

”Jaf din bani publici”. Guvernul taie finanțarea de 1 milion de euro pe an pentru Krivoi Rog
BRAT
Modifică setările cookies