S-a lasat de fotbal si s-a apucat de JAFURI! Incredibil: un fotbalist cumparat cu 3 milioane de euro de AS Roma a ajuns in arest

S-a lasat de fotbal si s-a apucat de JAFURI! Incredibil: un fotbalist cumparat cu 3 milioane de euro de AS Roma a ajuns in arest

Internationalul marocan Ismail H'Maidat, fost jucator al echipei italiene AS Roma, a fost arestat in Belgia pentru participarea la jafuri, informeaza presa belgiana.

H'Maidat, un mijlocas de 22 de ani, care a disputat un meci pentru nationala Marocului in 2016, a fost arestat pentru ca a participat la cinci jafuri. Nascut in Olanda, H'Maidat a mai avut probleme de comportament, iar cand avea 12 ani a fost dat afara de la juniorii clubului Twente.

La nivel de juniori, el a fost legitimat la echipe din Belgia, inclusiv Anderlecht, cea mai cunoscuta din aceasta tara, dar si la gruparea engleza Crystal Palace. In 2014, el a semnat cu formatia italiana Brescia, iar doi ani mai tarziu s-a transferat la AS Roma in schimbul a 3 milioane de euro. Roma l-a imprumutat la Ascoli si Vicenza, ambele in Italia, apoi la Olhanense (Portugalia) si Westerlo (Belgia).

Dupa ce H'Maidat nu s-a prezentat de mai multe ori la antrenamente, Westerlo l-a dat afara in luna ianuarie, iar Roma i-a reziliat contractul.

Un frate mai mic al lui H'Maidat este legitimat la juniorii lui Juventus Torino.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ploile abundente au făcut prăpăd în țară. 49 de localități din 18 județe, grav afectate
BRAT
Modifică setările cookies