Roberto Carlos Bull in the Barne United revenire roberto carlos Sunday League Campionate externe

GALERIE FOTO Roberto Carlos a revenit pe teren la 48 de ani! Cum s-a descurcat legendarul brazilian

Roberto Carlos (48 de ani) a jucat într-un meci al unei formații de amatori din Anglia.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 04 Martie 2022, 18:29
Data actualizarii: Vineri 04 Martie 2022, 18:30

Retras oficial în 2016, Roberto Carlos s-a alăturat echipei de amatori Bull In The Barne United, care evoluează în Shrewsbury & District Sunday Football League. 

Roberto Carlos a revenit pe teren la 48 de ani

"Transferul" neașteptat a venit după ce eBay și o organizație caritabilă au organizat o tombolă la care toate cluburile din Sunday League erau invitate să cumpere bilete în valoare de 5 lire sterline pentru a avea șansa de a juca un meci cu celebrul Roberto Carlos.

Toții bani au fost donați organizației caritabile "Fotbal dincolo de frontiere", care se ocupă de tinerii din mediile defavorizate din întreaga lume, iar câștigătoarea tombolei a fost echipa Bull In The Barne United, care a avut șansa de a juca un meci alături de Roberto Carlos.

Legendarul fundaș brazilian a evoluat astăzi pentru Bull In The Barne United, în meciul cu Harlescott Rangers. Roberto Carlos a început ca rezervă, a fost introdus când echipa sa era condusă cu 2-0 și a marcat un gol din penalty. 

Partida s-a încheiat cu eșecul formației lui Roberto Carlos, scor 3-4, însă pentru jucătorii lui Bull In The Barne United a fost o adevărată onoare, așa cum au declarat în momentul în care au aflat că vor avea ocazia să joace alături de brazilian.

Roberto Carlos, fost jucător la Inter sau Real Madrid, a strâns 125 de meciuri la naționala Braziliei și a cucerit Cupa Mondială în 2002. În palmaresul fundașului stânga se regăsesc, printre alte, trei trofee Champions League și patru titluri în Spania.

Modifică setările cookies