Roberto Carlos eBay Liga Campionilor Real Madrid Sunday League Fotbal extern

Nu e glumă: Roberto Carlos revine pe gazon la 48 de ani! Cu cine va semna fostul campion mondial

Fundașul brazilian care a câștigat trei Ligi ale Campionilor cu Real Madrid s-a retras în 2015.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 09 Ianuarie 2022, 14:22
Data actualizarii: Duminica 09 Ianuarie 2022, 14:26

Fostul fotbalist Roberto Carlos (48 de ani), retras în 2015 după ce a câștigat, printre altele, titlul mondial cu naționala Braziliei (2002) și trei Ligi ale Campionilor cu Real Madrid (1998, 2000 și 2002), va reveni pe gazon și va semna cu o echipă de amatori din fotbalul englez.

Împreună cu o organizație caritabilă și cu cei de la eBay, brazilianul va fi obiectul unei licitații speciale pentru cluburile din Sunday League. 

  • Beckham si Roberto Carlos - rivali pentru Claudiu Niculescu. Vezi topul celor mai tari executanti de lovituri libere

5 lire sterline pentru transferul lui Roberto Carlos

Jucătorii și antrenorii implicați în Sunday League, dar și părinții și prietenii acestora sunt invitați să cumpere cât mai multe bilete în valoare de 5 lire sterline, iar pe 31 ianuarie va fi anunțat clubul câștigător, cel care a strâns cea mai mare sumă pentru ”transferul” lui Roberto Carlos.

Toți banii vor fi donați organizației caritabile ”Fotbal dincolo de frontiere”, care se ocupă de tinerii din mediile defavorizate din întreaga lume.

”Am reînceput antrenamentele în urmă cu câteva săptămâni pentru a fi în formă după eBay Dream Transfer. Sunt puțin agitat, pentru că va fi primul meu meci oficial după o pauză de șase ani”, a declarat Roberto Carlos, care probabil va evolua într-o singură partidă din competiția de amatori.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!