VIDEO La doar nouă ani, Mateo Messi a înscris 5 goluri într-un meci și a sărbătorit ca tatăl său

Mateo Messi Lionel Messi Thiago Messi Campionate externe
Ionuț Stoica
Data publicarii: Luni 15 Aprilie 2024, 12:22
Data actualizarii: Luni 15 Aprilie 2024, 12:22

Fiul superstarului Lionel Messi, Mateo, a devenit viral pe rețelele de socializare după ce a ieșit la iveală un videoclip cu el unde a înscris 5 goluri pentru echipa de juniori a Inter Miami. 

Este induioșător să-l vedem pe Mateo Messi demonstrându-și talentul pe teren și imitând celebrările iconice ale tatălui său. Cu cinci goluri marcate și abilitățile sale fluide de dribling, este clar că a moștenit genele fotbalistice ale tatălui său. Purtând tricoul cu numărul 10, la fel ca și Lionel Messi, Mateo Messi este pe drumul cel bun în călătoria sa fotbalistică.

Videoclipul scurs pe internet cu performanța lui Mateo a captivat fanii fotbalului din întreaga lume, stârnind entuziasm cu privire la potențialul său viitor în sport. Abilitatea sa naturală și dedicarea la o vârstă atât de fragedă sugerează o carieră promițătoare înainte, amintind de statutul legendar al tatălui său în istoria fotbalului.

Ce spunea Lionel Messi despre băieții săi, înainte să vină la Miami

„Vreau ca Thiago, Mateo și Ciro să facă ceea ce vor, ceea ce îi face fericiți și ceea ce îi face să se simtă bine. Ei iubesc fotbalul, oriunde pot caută un teren, o minge, dar îmi place să se bucure mai mult decât să fie într-un club profesionist, acolo unde e presiune. Prefer să joace cu prietenii lor”, spunea Lionel Messi despre băieții lui, înainte să ajungă la Miami.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!