La 75 de ani, Pele s-a casatorit a treia oara! A rezervat un hotel intreg pentru invitatii lui

La 75 de ani, Pele s-a casatorit a treia oara! A rezervat un hotel intreg pentru invitatii lui

Pele s-a casatorit pentru a treia oara! Fostul super fotbalist brazilian a luat-o de sotie pe Marcia Cibele Aoki, mai tanara cu 25 de ani, cu care are o relatie din 2010. Ceremonia religioasa i-a avut ca invitati doar pe membrii familiei si pe prietenii cei mai apropiati.

Nunta dintre Pele si afacerista de origine japoneza s-a desfasurat intr-un salon de evenimente luxos din Guaraja, pe litoralul statului Sao Paulo, in prezenta a aproximativ 100 de persoane si departe de ochii ziaristilor, a confirmat biroul de presa al legendarului fotbalist.

In ciuda caracterului intim al nuntii, petrecerea a fost plina de fast si a urmat canoanele regalitatii britanice, care in 1997 i-a acordat lui Pele titlul de cavaler, precizeaza EFE.

Pele a rezervat un intreg hotel pentru invitatii sai, in timp ce preparatele de la petrecere au fost realizate de chef Odilinha Hoehne, unul dintre cei mai reputati din Guaraja, localitate aflata in apropierea orasului Santos, in care fostul capitan al Selecao si-a inceput cariera de fotbalist.

Supranumit "Regele fotbalului", Pele a mai fost casatorit timp de 12 ani cu Rosemeri Cholbi, impreuna cu care a avut trei copii, Edinho, Jennifer si Kelly. In 1994, el s-a casatorit cu interpreta de muzica religioasa Assiria Nascimento, care i-a adus pe lume gemenii Joshua si Celeste.

Citeste si:Pele
VIDEO PROTVPLUS.RO

După câteva săptămâni de la armistițiu, au izbucnit din nou atacurile între Israel și Fâșia Gaza
BRAT
Modifică setările cookies