Gestul incredibil al lui Iker Casillas: "Si eu am gresit!" A postat un clip cu cele mai mari GAFE din cariera in apararea lui Karius

Iker Casillas Liverpool Loris Karius Real Madrid Campionate externe Gestul incredibil al lui Iker Casillas: "Si eu am gresit!" A postat un clip cu cele mai mari GAFE din cariera in aparea lui Karius
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Iulie 2018, 16:36
Data actualizarii: Marti 24 Iulie 2018, 17:41

Legenda celor de la Real Madrid a sarit din nou in apararea lui Loris Karius.

Portarul celor de la FC Liverpool, Loris Karius, a fost tinta ironiilor si a atacurilor dupa o noua gafa in partida amicala de duminica impotriva Borussiei Dortmund. Imediat dupa acel meci, Iker Casillas a publicat un mesaj de sustinere pentru portarul german: "Se va incheia vreodata atacul acesta la Loris Karius? Vorbesc despre el cum vorbesc despre multi alti portari. Exista probleme mult mai mari in aceasta lume! Lasati copilul in pace! E si el om. Asa cum suntem toti!" a scris Casillas.

Casillas nu s-a oprit aici. A publicat pe contul sau de Twitter un clip in care prezinta cele mai mari greseli pe care le-a facut el in cariera alaturi de mesajul: "In spatele fiecaruia dintre noi exista o persoana. Sa ridice mana acela care nu a gresit. Sa inveti din greseli te face mai puternic si sa le accepti te face mai uman. #sieuamgresit" a fost mesajul lui Casillas.

 

Si Mohamed Salah a postat un mesaj de sustinere pentru Karius. "Ramai puternic Karius, li s-a intamplat celor mai buni jucatori. Ignora-i pe cei care urasc" a scris egpiteanul pe Twitter.

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!