Antrenorul lui Inter Miami a fost întrebat dacă Messi se întoarce la FC Barcelona! Ce a spus 

Lionel Messi fc barcelona Gerardo Martino Inter Miami Campionate externe
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 08 Octombrie 2023, 11:50
Data actualizarii: Duminica 08 Octombrie 2023, 11:54

Inter Miami a pierdut meciul cu Cincinnati, scor 0-1, și a ratat astfel orice șansă de a se califica în play-off-ul MLS. 

Echipa lui Lionel Messi (36 ani) a pierdut meciul de pe teren propriu cu Cincinnati, astfel că a ratat șansa de a se califica în play-off-ul MLS. Astfel, Inter Miami nu va mai juca până în luna februarie, iar în acest context s-a pus problema unei posibile plecări a superstarului argentinian, sub formă de împrumut la un club din Europa.

Presa iberică informa că Leo Messi s-ar putea întoarce la FC Barcelona în acest mod, în luna ianuarie, iar antrenorul grupării americane a fost întrebat de acest lucru. 

Ce a răspuns Gerardo 'Tata' Martino când a fost întrebat despre posibila revenire a lui Messi la FC Barcelona

Gerardo 'Tata' Martino, fost antrenor la FC Barcelona, a fost întrebat la finalul meciului cu Cincinnati despre șansele ca superstarul argentinian să fie împrumutat la echipa catalană în ianuarie. Răspunsul antrenorului a fost unul pe măsură. 

„Se duce pentru distracție? Poate merge să viziteze Barcelona. În afară de asta, nu știu nimic altceva legat de acest subiect”, a declarat Martino citat de goal.com

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!