Acesta este ATACUL la care viseaza fanii lui Real Madrid! Cursa FABULOASA de 40 de metri a lui Vinicius Jr, pasa catre viitorul star al Realului

Real Madrid Brazilia Rodrygo Vinicius Jr Campionate externe Acesta este ATACUL la care viseaza fanii lui Real Madrid! Cursa FABULOASA de 40 de metri a lui Vinicius Jr, pasa catre viitorul star al Realului
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 14 Octombrie 2018, 10:34
Data actualizarii: Duminica 14 Octombrie 2018, 10:39

Cei doi brazilieni care promit show in atacul Realului in viitor au contribuit la un gol superb al nationalei U20 a Braziliei.

Ultimele 2 veri au fost trase la indigo dintr-un punct de vedere pentru Real Madrid. Unul dintre cei mai talentati jucatori din Brazilia a fost cumparat de Real cu o suma mare (45 de milioane de euro) si lasat inca un an la actuala echipa. In 2017 a fost Vinicius Jr, in 2018 a venit randul lui Rodrygo.

Iar viitoarele staruri ale Realului au combinat pentru un gol al nationalei Braziliei de la Under 20 in partida amicala cu selectionata similara a statului Chile. Vinicius Jr a creat faza golului marcat de Rodrygo cu o cursa superba. Vinicius a ratat insa si un penalty, in timp ce Rodrygo a trimis in bara transversala din lovitura libera.

Scorul final a fost 1-1.

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!